Bitcoin Cash koers

 

BCH koers

Op deze website vindt u alles over de Bitcoin Cash (BCH) koers. Bitcoin Cash is recent afgesplitst van Bitcoin en dus relatief nieuw tussen alle andere cryptovaluta. Toch mag Bitcoin Cash zich verheugen in een sterk toenemende populariteit. De Bitcoin Cash koers is de laatste tijd zeer sterk gestegen. Het is moeilijk voorspelbaar waar de koers van Bitcoin Cash op korte termijn naar toe gaat. Op de wat langere termijn zijn wij echter wel overtuigd van de meerwaarde van Bitcoin Cash en van cryptovaluta in het algemeen.

 Bitcoin Cash kopen / verkopen

Een slimme manier om te profiteren van de stijgende (maar ook de dalende) Bitcoin Cashkoers, is door een rekening te openen bij een cfd broker die handel in cryptovaluta aanbied. Een voorbeeld van een goede vertrouwde cfd broker met een ruim aanbod aan cryptovaluta is Plus500*. Bij Plus500 handelt u met behulp van het CFD. Dit is een hefboomproduct. Dit betekend dat iedere stijging of daling van de Bitcoin Cash koers met een factor X wordt versterkt. Best wel risicovol en dus verstandig om eerst, gratis en geheel vrijblijvend, te oefenen met een demorekening. Lees meer over Plus500 in deze Plus500 review.  

Bitcoin cash, maar ook een hele range van andere cryptovaluta, kan eenvoudig worden aangekocht via het Nederlandse bedrijf Bitvavo. Groot voordeel van Bitvavo is dat de wallet al op het handelsplatform zit geïntegreerd. Dus geen moeilijk gedoe met wallets en codes, maar simpel geld storten en starten met kopen en verkopen van Bitcoin cash en andere cryptomunten.

Bitvavo biedt momenteel een mooi voordeel aan nieuwe klanten die zich aanmelden via deze site. Over de eerste 1000 euro aan verhandelde cryptovaluta hoeven geen transactiekosten te worden betaald.

Een ander voorbeeld van een goede betrouwbare cryptovaluta-dealer is het Nederlandse bedrijf Litebit. Bij Litebit kunt u niet alleen terecht voor Bitcoin en Bitcoin Cash, maar ook voor een enorme verzameling andere cryptovaluta waar u het bestaan waarschijnlijk niet eens van wist.

*Risicowaarschuwing: 80,5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909)

Bitcoin Cash koers erg volatiel

De koersen van de meeste cryptovaluta, en dus ook de Bitcoin Cash koers, zijn erg volatiel. Die hoge mate van beweeglijkheid maakt handelen in Bitcoin Cash kansrijk, maar ook erg risicovol. We hebben allemaal gehoord van de enorme koerswinsten die behaald zijn met de almaar stijgende cryptovaluta koersen. Maar koersen gaan nooit alleen maar omhoog. Een hoge mate van volatiliteit werkt 2 kanten op en daar moeten beleggers en handelaren in Bitcoin Cash rekening mee houden. Maak dus vooral gebruik van de kansen, maar alleen met geld wat u kunt missen.

Bitcoin consolideert op ongeveer $ 13,5k - de volgende grote hindernis is $ 14k

Bitcoin consolideert op ongeveer $ 13,5k - de volgende grote hindernis is $ 14k

vrijdag, 30 oktober 2020 07:53

  Afbeeldingsbron: shutterstock De Bitcoin koers stijgt gestaag naar zijn hoogste punt ooit van $ 20.000. Eerder was het twee keer vastgelopen rond de $ 12.000, wat het verschillende keren terug...

Bitcoin-gebruiker voert de grootste Bitcoin transactie ooit uit

Bitcoin-gebruiker voert de grootste Bitcoin transactie ooit uit

donderdag, 29 oktober 2020 08:44

Afbeeldingsbron: pixabay.com Een crypto-gebruiker heeft onlangs voor een gigantisch bedrag van $ 1,15 miljard aan Bitcoin op het netwerk overgedragen. Dit vertegenwoordigt de hoogste transactie,...

Grote prijsstijging leidt tot euforische toestand bij Bitcoin bezitters

Grote prijsstijging leidt tot euforische toestand bij Bitcoin bezitters

woensdag, 28 oktober 2020 10:35

 Afbeeldingsbron: Pixabay Voor iedereen die Bitcoin bezit, was de afgelopen week een heftige rit. In het land van crypto zijn er vaak heftige ritten. Sommige zijn goed en sommige zijn slechte...

Andere cryptovaluta koersen 

Ripple koers    Ethereum koers     Litecoin koers     Dash koers