BTG koers

Op deze website vindt u alles over de Bitcoin Gold (BTG) koers. Bitcoin Gold is recent afgesplitst van Bitcoin en dus relatief nieuw tussen alle andere cryptovaluta. Toch mag Bitcoin Gold zich verheugen in een sterk toenemende populariteit. Het is moeilijk voorspelbaar waar de koers van Bitcoin Gold op korte termijn naar toe gaat. Op de wat langere termijn zijn wij echter wel overtuigd van de meerwaarde van Bitcoin Gold en van cryptovaluta in het algemeen.

Bitcoin Gold koers erg volatiel

De koersen van de meeste cryptovaluta, en dus ook de Bitcoin Gold koers, zijn erg volatiel. Die hoge mate van beweeglijkheid maakt handelen in Bitcoin Gold kansrijk, maar ook erg risicovol. We hebben allemaal gehoord van de enorme koerswinsten die behaald zijn met de almaar stijgende cryptovaluta koersen. Maar koersen gaan nooit alleen maar omhoog. Een hoge mate van volatiliteit werkt 2 kanten op en daar moeten beleggers en handelaren in Bitcoin Gold rekening mee houden. Maak dus vooral gebruik van de kansen, maar alleen met geld wat u kunt missen.

Bitcoin Gold kopen

Bitcoin Gold kopen kan op verschillende manieren. Via gespecialiseerde online-dealers kunnen de cryptomunten direct worden aangekocht. U kunt daar bijvoorbeeld betalen met iDeal of met bitcoins. 

Een andere manier om te profiteren van de stijgende (maar ook de dalende) Bitcoin Gold koers, is door een rekening te openen bij een cfd broker die handel in cryptovaluta aanbied. Een voorbeeld van een goede vertrouwde cfd broker met een ruim aanbod aan cryptovaluta is Plus500*. Bij Plus500 handelt u met behulp van het CFD. Dit is een hefboomproduct. De maximale hefboom waarmee kan worden gehandeld in Bitcoin Cash is 1:10. Dit betekend dat iedere stijging of daling van de Bitcoin Cash koers met een factor 10 wordt versterkt. Best wel risicovol en dus verstandig om eerst, gratis en geheel vrijblijvend, te oefenen met een demorekening. Lees meer over Plus500 in deze Plus500 review.  

*Risicowaarschuwing: Uw vermogen loopt risico

Plus500CY Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (Vergunning Nr. 250/14)

 

 

Andere cryptovaluta koersen 

Ripple koers    Ethereum koers     Litecoin koers     Dash koers     NEM koers


+
Don't miss out. Be the first to join the next Trading Challenge
Ledger Nano S - The secure hardware wallet